Sampsa Astala 50v. Juhlakiertueelle!

Sampsa Astala täyttää 50 vuotta tammikuussa 2024. Tätä juhlistaakseen hän lähtee juhlakiertueelle, joka kestää koko juhlavuoden. Ohjelmisto koostuu kattavasti Sampsan 22 -vuotiselta ammattilaisuralta. Luvassa on mm. Lordin, KISSin, Stala & So.:n, Apulannan, Dingon ja Mötikän kappaleita omaa soolotuotantoa unohtamatta.

Sampsa on Karkkilasta lähtöisin oleva ja sittemmin helsinkiläistynyt muusikko ja tuottaja, jonka ammatillinen ura muusikkona alkoi Lordi-yhtyeen rumpalina ja taustalaulajana. Sampsa oli mukana viidellä Lordin studioalbumilla sekä voittamassa Euroviisut vuonna 2006. Tämän jälkeen hän aloitti oman uransa, ensin Stala & So. -yhtyeen keulakuvana ja vuodesta 2016 lähtien sooloartistina. Nykyisin hän esiintyy Sampsa Astala ja Qma -yhtyeensä kanssa, jossa soittavat mm. Niko Hurme (ex-Lordi) ja Leena Peisa (Dingo, ex-Lordi.) Sampsa on tuttu myös suomenkielisiä versioita Mötley Crüen biiseistä tekevän Mötikkä-yhtyeen laulajana

Sampsa on myös tehnyt kappaleita ja toiminut tuottajana muun muassa Pete Parkkoselle ja Järjestyshäiriölle. Lisäksi hän on esiintynyt mm. Apulannan, Hanna Pakarisen ja Peer Güntin taustalaulajana heidän albumeillaan.

Sampsa julkaisee 50v. -juhlavinyylisinglen ”Legendaa” Tammikuussa 2024. Astalan toinen soololevy julkaistaan myös vuoden 2024 aikana. Sampsan virallisia viisikymppisiä juhlitaan Helsingin On The Rocksissa lauantaina 20.1.2024. Mukana juhlissa on Sampsan soolobändi Qma, Stala & So. sekä Kalle Niemen suomentamia Mötley Crüe kappaleita esittävä Mötikkä. Sampsan virallinen syntymäpäivä on 23.1.2024.

Event Date

04.05.2024 - 04.05.2024

Event Time

23:00 - 00:00

Event Location